Top

Tentang Kita

Ikuti perspektif 'Saya' Raymond dan sesat bersama anda, "Malaysia" Malaysia dengan 330,000 km². Tiada musim di sini, terletak di Asia Tenggara, hanya dibahagikan kepada 13 negeri dan 3 wilayah persekutuan. Raymond Tours telah mengumpulkan banyak kandungan perjalanan yang menarik untuk dikongsi, supaya anda boleh dengan mudah memahami keseronokan perjalanan anda. Berikut adalah satu lagi perkara untuk dikemas kini dan bersembang dengan anda pada bila-bila masa, di mana sahaja. Sudah tentu, terdapat pelbagai perkhidmatan yang tersedia dalam talian untuk kemudahan anda, dan saya ingin meneroka lebih banyak dengan anda. . .

Tempat Main

Malaysia dibahagikan kepada timur dan barat oleh Laut China Selatan.Separuh barat sering dipanggil "Malaysia Barat" dan separuh timur dipanggil "Malaysia Timur". Lokasi geografi yang istimewa dan kepelbagaian budaya menjadikan negara ini memancarkan daya tarikan yang unik. Pergi ke Kuala Lumpur untuk melawat Menara Berkembar Petronas tertinggi di dunia, berdiri di atas platform setinggi 452 meter, menghadap latar langit yang tidak berkesudahan. Atau pergi ke Pulau Pinang, yang dikenali sebagai ibu kota makanan Malaysia, untuk melihat juadah tempatan. Anda juga boleh melakukan lawatan sehari untuk menerokai bangunan zaman penjajah British dan melihat grafiti yang terang di jalanan. Ingin mendekati alam semula jadi? Datang ke Langkawi, sertai Jelajah Kembara Geopark Langkawi, dan nikmati pemandangan alam semula jadi Langkawi yang menakjubkan.

Kuala Lumpur

Pulau Pinang

Perkhidmatan Kami

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan yang membolehkan anda melancong dengan mudah!

Ikuti perspektif saya dan terokai bersama!

Raymond Sensation memfokuskan pada seni, makanan, perumahan dan tingkah laku. Titik permulaan adalah menggunakan perspektif saya untuk meneroka lebih lanjut tentang Malaysia dengan anda! Malaysia adalah sebuah negara yang menarik dan pelbagai dengan bandar-bandar yang meriah, hutan hujan yang menakjubkan, tarikan pelancong yang menakjubkan, barangan antik halus dan juga lukisan oleh artis tempatan yang berbakat. Sama ada anda seorang pencari budaya, pencinta alam semula jadi, atau hanya ingin mengembara ke negara ini untuk mencari santapan mewah, Malaysia mempunyai semuanya.

Lebih baik bersendirian daripada bergembira sendirian.Langkah saya seterusnya ialah memikirkan cara menyebarkan perkara yang baik, berkongsi maklumat yang menggembirakan, dan menjalani kehidupan yang santai dan gembira dengan rakan-rakan, supaya saya dapat menyuburkan kebahagiaan saya sendiri, kerana bahagia itu benar.ia untuk dirasai dan dialami bersama-sama para sahabat.

Untuk tidak terlepas berita terkini, langgan kami sekarang!